Имаме удоволствието да Ви представим консултации хомеопатична детокс терапия с Валентина Калайджиева!

✔️ Класически хомеопат, логопед и рехабилитатор.
Занимава се с нетрадиционна медицина от 1995год., с главна насоченост-клетъчен детокс и баланс на биохимия на човешкото тяло. Възпитаник на втория курс по класическа хомеопатия към LCCH London в България, с преподаватели Питър Чапел и Анджела Нийдхъм. Последовател на основния метод по класическа хомеопатия („бащата”на хомеопатията)-Самуел Ханеман.

🆕 От последните 6 години практикува и най-новото течение в класическата хомеопатияхомеопатична детокс терапия, с основатели Тинус Смит и Тон Янсен. Методът комбинира: Класическа хомеопатия,Детокс хомеопатия, Бахова терапия, Диетикаизготвяне на хранителен режим и съвети за видове спорт. Абсолютно индивидуален за всеки пациент, като няма възрастови ограничения.

🎯 Цел: Цялостно балансиране от съвременните болести, причинени от токсините на околната среда, медикаменти, храна и начин на живот на нашата цивилизация. Неврологични прегледи и лазертерапия за пациенти с неврологични, възпалителни проблеми, заболявания на опорно-двигателния апарат, болки по гърба и кръста. Проф.Ивет Колева, дмн –утвърден специалист по неврология и физикална медицина ще извършва прегледи в Дермапро Естетикс.

За консултации с Валентина в DermaPro Aesthetics Clinics
☎ 0887 524 800