Мезотерапия за тяло

За разграждане на целулита,при задържане на течности и при локализирано натрупване на мазнини

REVITAL CELLUFORM е една нежна „липосукция”, изразяваща се в специалната формула, която намалява равномерно мастния слой и подобрява еластичността на кожата без да оставя белези или увреждания.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ:

Соев Лецитин: извлек от соеви семена, спомагащ за разграждането на мазнините. Притежава антихиперлипидемични свойства, спомага за разграждането на натрупаните мазнини и целулита.

Фосфадитидилхолин: спомага за трансформирането на мазнините в енергия. Като резултат от действието му седалищните части, бедрата, горните части на ръцете и корема намаляват обема си . Това е естествена съставка, напълно сигурна и безвредна за организма.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Броят на процедурите зависи от типа и състоянието на кожата. Резултатите са видими след първата процедура. Препоръчва се по една терапия седмично в продължение на три последователни седмици. номерно мастния слой и подобрява еластичността на кожата без да оставя белези или увреждания.

За извайване на контур, изглаждане и стягане на кожата, възстановяване на фигурата, моделиране на тялото

MICHELANGELO

Моделиращото и разграждащо мазнините действие на този коктейл за тяло е причината за това този продукт да играе съществена роля при моделирането и очертаването на контурите на тялото. Неговият антиоксидантен комплекс, воден от липоевата киселина смекчава често срещаните странични ефекти като сърбеж, зачервяване и подуване.

Схема за въздействие:

1 процедура през 7-10 дни+ LPG  16 процедури, като 4, 8, 12, 16 се комбинират с мезотерапия.

Vela shape 10 процедури, комбинация с мезотерапия на 3, 5, 7, и 9

Skin Tightening (радиочестотен лифтинг) 4 процедури през 20 дни.

Фактори за индивидуални различия:

  • Начин на живот;
  • Физическа активност;
  • Хранителен режим;
  • Хормонална и генетична предразположеност.

По-високите дози и по-големите инжекционни количества намаляват броя на необходимите сеанси, за разлика от класическите процедури, при които малките количества в малки дози се инжектират при многобройно повтарящи се сеанси. Вторични ефекти: очевидно синините, подкожните кръвоизливи са най-честите странични действия. Инфекции не се наблюдават при спазване на антисептичните правила.