Хиалуронови филъри

Попълване на бръчки, оформяне на контур и добавяне на обем на устни.

Стареенето е нормален процес и нашата кожа е първата издайница на това, което се случва с организма ни. Кожата губи колаген, еластин и хиалуронова киселина, изтънява и се образуват първите бръчки. Загубата на вода и естествени мазнини допринася за задълбочаването им. Тези фактори в комбинация със следите от нашите емоции, като усмивката и смеха например,и други външни фактори оставят на всеки бръчици, които с всяка изминала година се задълбочават.

Derma Pro Aesthetics Ви предлага начин да кажете своето не на стареенето на кожата – решението се нарича хиалуронова киселина. В човешкия организъм хиалуроновата киселина е под формата на естествен полизахарид, който е важен структурен елемент в кожата, подкожието, съединителната тъкан, в синувиалната течност. С възрастта количеството й намалява. След добавяне на хиалуронова киселина там,където тя липсва- в образувалата се вдлъбнатина(бръчка), резултатът е налице веднага. Хиалуроновата киселина стимулира образуването на колаген, привлича водните молекули, поради което кожата е с отличен тургор, свежа, опъната и еластична.

Предимствата на продуктите, разработени като гелна форма на хиалуроновата киселина са:

  • добиват се по синтетичен път и не крият опасност от пренасяне на заболявания като хепатит и спин;
  • продуктите са хипоалергенни
  • имат нормален период на разпад и резорбция в тялото

Ето защо хиалуроновата киселина е най – доброто и безопасно решение за запълване на бръчки, уголемяване и оформяне контура на устните,оформяне на скули,какато и цялостен обем на лице.

Дерматолозите в Derma Pro Aesthetics работят с най – качествените продукти на швейцарски и френски топлаборатории. Различните формули на продуктите покриват индивидуалните нужди от корекции – справяне с фините бръчици и попълването на по-дълбоки такива; оформяне на контура на лицето и устните; повдигат отпуснатата кожа.

Работим с продукти на:

и други.