3DEEP GLOW

3DEEP GLOW – нова ера в подмладяването и в премахването на белези, пигментации и стрии!

Имаме удоволствието да ви представим най-новата технология в областта на естетичната медицина-3DEEP GLOW. Най-добрата апаратура създавана някога в света за безболезнено и ефективно премахване на бръчки. За първи път премахване на стрии и белези от акне и пигментации!

Комбинацията от двата накрайника ST & FSR е революционен метод в борбата с несъвършенствата на кожата!

GLOW е апарат,който комбинира многослойно лечение-лекува всички слоеве на кожата-рогов слой,епидермис,дерма и хиподерма посредством 1 импулс.

Цялостно подмладяване,премахване на белези и стрии чрез 3DEEP- технология!

Какво е 3DEEP технология?

3DEEP технология е нововъведение в естетичната медицина, одобрено от регулаторния орган на САЩ-FDA, която включва в себе си изпълнението на две уникални процедури ST-радиочестотен  неинвазивен(безоперативен) лифтинг и FSR-фракционна технология(дълбоко лечение) за цялостно подмладяване и обновяване на кожата,без белези.

Какво прави 3DEEP технологията по-различна от други технологии?

Пациентите днес желаят наподобяващи хирургически фейслифтинг резултати, без необходимост от седмици или  месеци възстановяване, с които се асоциират подобен вид манипулации. По-агресивното третиране също така ограничава типовете кожа, които могат да се подложат на подобни процедури поради висок риск от обезцветяване (дисколоризация) на кожата. Въпреки че 3DEEP Подмладяването се класифицира като агресивна процедура тя е уникална, защото доставя оптимална ефикасност с минимален възстановителен период на приемлива цена и поносимост за ВСИЧКИ видове кожа!

 • Тази технология,източник на фокусирана 3DEEP мултиполярна радиочестотна енергия дава възможност за по-дълбоко проникване на радиочестотните вълни(4-11мм) в сравнение с биполярните технологии(1,5мм)
 • По-безопасна апаратура-ако няма контакт с кожата, не възпроизвежда импулс т.е. няма опасност от изгаряне,както е при биполярния.
 • Измерване на температурата-при достигане над определена температура, системата спира да работи

Какво представлява FSR накрайникът?

FSR използва фракционна, мултиполярна радиочестотна енергия, която засяга горния слой на кожата,шлифова, премахва повърхностни несъвършенства, постига цялостна чистота и подобрява текстурата на кожата, премахвайки белези от акне,пигментации, бръчки и стрии.

Накрайникът представлява матрица от 112 миниатюрни електрода,благодарение на който се постига комбинирано лечение на всички слоеве на кожата,чрез 1 импулс(пилинг и лечение в дълбочина)

Как работи FSR с 3DEEP технологията?

За да се постигнат най-добрите възможни резултати при каквито и да е кожни несъвършенства, енергията – било то лазерна или лъчева – трябва да стига под кожата без да се пренагрява горния й слой. Това е предизвикателство при актуалните по-агресивни лечения, тъй като те работят на принципа на пренагряване на горния слой на кожата до момента на нейното пълно премахване, принуждавайки по този начин образуването на нова кожа.

FSR Подмладяване използва фракционна мултиполярна радиочестота, която прониква  директно под повърхността на кожата за максимално стимулиране на производството на колаген,като в същото време прави шлифовка на горния слой на кожата.

След лечението може да забележите увеличени нива на колаген в кожата, тъй като  са били произведени нови здрави клетки. Малките до средни бръчки са намалели, текстурата на кожата е станала по-гладка и еластична, тенът на лицето е равномерен.

Какво е  ST?

ST-skin thitening e нехирургичен радиочестотен лифтинг.ST използва патентованата 3DEEP технология на Endymed и мултиполярна радичестотна енергия за дълбоко дермално затопляне, нужно, за да се подобрят по-дълбоко намиращи се несъвършенства като бръчки и отпуснатост на кожата.

Какво прави 3DEEP технологията уникална?

Технологията 3DEEP ни дава възможност ефективно да лекуваме всички слоеве на кожата за оптимален резултат-рогов слой,епидермис,дерма,хиподерма ефективно и безопасно с мултиизточник на радиочестотна енергия,  безвредно, върху всички типове кожа.

Какви резултати трябва да очакват пациентите?

 • Пълно подмладяване на кожата – повърхностно и дълбоко
 • Драматичен лифтинг ефект
 • Стягане на кожата на лице и тяло
 • Изравняване на тена
 • Премахване на бръчки
 • Премахване на кожна грапавост
 • Премахване на пигментации и белези(атрофични и травматични)
 • Намаляване и премахване на стрии(нови и стари)

Тъй като лечението работи за  ремоделиране и повторно изграждане на колагена няма ограничения относно колко дълго продължава резултатът. Процедури за удължаване на ефекта се препоръчват след една година, за да се поддържат и дори увеличат постигнатите резултати.

Кои са идеалните кандидати за 3DEEP GLOW?

С  апаратa GLOW се извършват процедури за заличаване на белезите на стареене и белезите от акне, чрез естествено възобновяване на колагена, който се губи с времето и годините. Това лечение е перфектно за всички типове кожа и идеални за пациенти, които търсят блестящ и гладък тен на кожата, но не могат да си позволят дните на възстановяване и дискомфорта, свързани с други процедури.

Как протича третирането?

Лечението с ST накрайника  и с FSR накрайника могат да бъдат извършвани като отделни процедури или заедно в зависимост от пациента и от конкретния проблем.

 • ST-безоперативен радиочестотен лифтинг
 • FSR-лечение на белези,пигментации и стрии
 • ST + FSR – цялостно подмладяване във всички слоеве на кожата (повърхностно и в дълбочина)

Какво е очакваното време за възстановяване?

Времето за възстановяване е не повече от 24 часа след пълна процедура. FSR процедурата причинява микроскопични рани на кожата – някои пациенти могат да нанесат лечебен крем  след процедурата върху третираната кожа. Кожата ще бъде леко зачервена, подобно на средно изгорели от слънцето, но може да се нанесе неутрален грим, базиран на минерали 24 часа след провеждане на лечебната сесия.

Колко процедури е необходимо да се направят?

Броят процедури варира в зависимост от индивидуалните нужди и търсените резултати. Повечето пациенти получават 3-4 процедури с разстояние от 4 до 6 седмици помежду им.Необходимите са поддържащи процедури 1-2 годишно.

Кога мога да очаквам да видя резултати?

След лечението е нормално да се наблюдава чувство подобно на розово или червено „изгаряне“ на лицето. Пациентите ще започнат да виждат резултати няколко дни след първата процедура, като ефектът от лечението ще продължи да се увеличава до една година след лечението.

Какво се усеща?

По време на лечението много пациенти могат да имат усещане за топло боцкане. Могат да се използват подходящи обезболяващи и охлаждащи гелове, за да намалят какъвто и да е дискомфорт по време на процедурите.

Има ли някакви странични ефекти?

Никакви клинични странични ефекти не са докладвани до днешна дата.

Уникалното в тази високотехнологична технология за подмладяване е това, че предлага:

 • значителни резултати
 • забележително подобрение
 • кратко лечение
 • кратък възстановителен период
 • дълготраен ефект
 • за ВСИЧКИ  типове кожа