IPL – Фотоподмладяване

Какво е IPL фотоподмладяване?

IPL фотоподмладяване e неинванзивна процедура, която използва интензивна пулсова светлина, за да премахне следите от стареене на лицето, шията, гърдите и ръцете. Това е една процедура, която се извършва от лекар. Програмата на лечението обикновено включва от четири до шест процедури, като всяка една процедура отнема около 20 минути и се изпълнява на интервали от три седмици.

За какво е подходящ IPL фотоподмладяване?

АIPL фотоподмладяване притежава уникалната възможност да третира множество симптоми, породени от стареенето на кожата на цялото лице. Сред тях са: фини бръчки, зачервявания, неравномерен тен, трайно разширени капиляри, различни видове пигментации, като например лунички, възрастови петна, разширени пори и загрубяла кожа, кожа с намален тонус и еластичност, различни кожни увреждания причинени от слънцето. Резултатите са забележителни: подмладена, гладка и освежена кожа на лицето, одухотворено излъчване и повишено самочувствие. IPL също така може да третира проблемни места по шията, гърдите и ръцете – издайниците на нашата възраст.
IPL-Pulsar позволява третирането и лечението на широк спектър кожни проблеми като розацея,бактериално акне,капиляри.

Защо IPL фотоподмладяване е по-добра от другите процедури?

В добавка към третирането на множеството симптоми и проблемни места по време на всяка процедура, IPL е метод, който нежно и безопасно въздейства върху кожата. Методът е неабразивен, което не пречи на избралите го клиенти да изпълняват ежедневните си задължения. Те могат да се върнат към ежедневието си веднага след провеждане на процедурата. Всъщност много клиенти планират процедурите в своята обедна почивка. Освен това процедурите се назначават и изпълняват от лекар, като индивидуално са съобразени с конкретния тип кожа и тен. Всичко това позволява постигането на отлични резултати.

Кой може да се подложи на IPL фотоподмладяване процедурата?

Без значение дали сте мъж или жена, ако откриете следите от стареене и въздействие на слънцето върху вашата кожа, IPL фотоподмладяване е подходящатата процедура за вас. Кратка консултация с дерматолог е начинът да откриете това.

С какво се комбинира IPL?

В зависимост от индивидуалния проблем на кожата на пациента може да се комбинира с различни процедури като Диамантено микродермабразио, Радиочестотен лифтинг, Мезотерапия, Хиалуронови филъри, 3DEEP GLOW, пилинг.