VISCODERM – Биоревитализация

Какво е биоревитализация?

Постепенната загуба на ендогенна хиалуронова киселина играе основна роля за остаряването на кожата, загубата на плътност, образуването на бръчки и други кожни дефекти. Биоревитализацията представлява система от инжекции в проблемните зони, които въвеждат немодифицирана хиалуронова киселина, като й позволяват да въздейства за възстановяването на физиологическата среда и нормализирането на обменните процеси в кожата, за сметка на възстановяването на собствените свойства на тъканите. Инжектиранията се правят в средните и дълбоки слоеве на дермата, в зависимост от избрания препарат.

Защо VISCODERM®?

VISCODERM® е медицински продукт, предназначен за интрадермална употреба. Съдържа високопречистена естествена хиалуронова киселина, с молекулно тегло близко до ендогенната хиалуронова киселина. Има широк спектър на приложение и може да се използва с различни видове терапии и лечение против стареене. Продуктът се предлага в стерилни, готови за употреба и предварително заредени стъклени спринцовки от 1 ml, в три различни концентрации.

Допълнителна информация

  • 0.8% (8 mg/ml) VISCODERM® RED – Продуктът е подходящ за тънка и чувствителна кожа на лицето, за провеждане на превантивни и поддържащи терапии.
  • 1.6% (16 mg/ml) VISCODERM® BLUE – Продуктът е подходящ за биоревитализираща терапия на лице, шия, деколте, ръце и други части на тялото. Има превантивно, преструктуриращо и поддържащо действие.
  • 2.0% (20 mg/ml) VISCODERM® BLACK– Продуктът е предназначен за преструктуриращо лечение на средните и дълбоки слоеве на дермата, в зони с по-плътна кожа. Има траен филър ефект върху някои видове бръчки.

Viscoderm / Trio/ Maxx

Идеален продукт за усилена хидратация, за големи зони и за по-комплексни процедури против стареене.